High Definition

High definition liposculpture er den nyeste trend inden for bodycontouring. I mange år har der været fokus på plastikkirurgi for kvinder, men high def er mindst lige så relevant for mænd. Formålet med High Def Liposculpture er at opnå et mere harmonisk og atletisk udseende.

I en High Def Liposculpture arbejder vi tredimentionelt, reducerer fedtfylde strategiske steder og fremhæver muskler på arme, bryst, skulder, ryg, mave og lår. I forbindelse med en klassisk fedtsugning fjerner vi fedtvæv i et lokaliseret område, feks. ”love-handles” eller maven. Ved High Def Liposculpture fokuserer vi på hele kroppen, arbejder meget mere detaljeret omkring muskelgrupper, bruger flere avancerede teknikker, både fedtsugnings-, carving-, og injektionsteknikker for at skabe et mere atletisk udseende. 

Vi bruger forskellige teknikker til at fremhæve en feminin S-kurve eller maskulin V-formet silhuet. Hos mænd vil vi gerne skabe skarpe skygger og hos kvinder blødere konturer.

  • Den maskuline krop kan fremhæves ved at konturere og fremhæve ”alfa-musklerne” på bryst, mave, skulder og ryg med skarpe skygger omkring muskelgrupper.  I nogle tilfælde kan det være relevant at supplere med lipoinjektion f.eks. til forstørrelse af balderegion (BBL, se afsnit) eller fjernelse af kirtelvæv (gynækomastioperation, se afsnit) 
  • Den feminine krop kan fremhæves ved mere markeret talje og runding af hoften. Hos kvinder, kan det også være relevant at kombinere med brystoperation  eller baldeløft/baldeforstørrelse. F.eks. efter graviditet kan det også være relevant at kombinere High Def Lipo med fjernelse af hudoverskud på maven.  
  • LipoHD på arme og ben kan bruges til at fremhæve stærke, tonede

Afhængig af dine ønsker og din kropsbygning, muskelmasse og hudkvalitet –kan high def liposculpture foretages som en soft, moderat eller mere ekstrem konturering af muskulaturen.
High Def Lipo er et større indgreb end klassik fedtsugning og det er vigtigt, at du får en faglig vurdering og personlig vejledning om behandlingen kan være relevant for dig, 

Der er få centre i Europa, som er specialiserede i High Def Lipo.  Jeg har taget en total definer master, er oplært og eksamineret af pioneren inden for High Def Lipo Dr.  Alfredo Hoyos, det sikrer at du får en fagligt kompetent behandling.  

Hvis du vil vide mere er du velkommen til en forundersøgelse, hvor jeg vejleder dig og sammen med dig planlægger den passende behandling og kombination.

Case 1 HIGH DEFINITION LIPOSCULPTURE

Før: Kvinde i 40’erne med ujævnheder på mave efter liposuction på anden klinik. 

Efter: Korrektion med HD-liposculpting med kombineret liposuction og lipoinjektion teknikker.

Case 2 HIGH DEFINITION LIPOSCULPTURE

Før: Mand, som ønsker mere definition af muskulatur og fjernelse af brystkirtelvæv.

Efter: HD-liposculpting og gynækomasti-operation. ​

Case 3 HIGH DEFINITION LIPOSCULPTURE

Før: Mand, som ønsker mere harmonisk kropsform. 

Efter: Korrektion med HD-liposculpting, inkl. BBL

Trine Foged Henriksen.