High Definition Liposculpture for mænd

Der har i mange år kun været fokus på plastikkirurgi til kvinder, som noget nyt har jeg nu mulighed for at tilbyde mænd, at få shapet kroppen med en high definition bodycontouring

I en high definition operation kan du få markeret muskler som fremstår mere harmoniske end det før var muligt ved operation. Der fedtsuges, og samtidig contoureres for at markere eks triceps, biceps og maveregion mm. Gluteus medius shapes bla. for at gøre resultatet maskulint.

Du kan vælge at få defineret enkelte områder, men også at få en full body high definition, hvor hele kroppen contoureres.

Jeg har taget en total definer master, som er et gennemgribende eksamen ledet af en af verdens førerende kirurger Alfredo Hoyos , det sikrer at du får en fagligt kompetent behandling.

Det er ikke alle der er egnede til operationen, du er velkommen til at besøge mig på Søernes Privathospital.

Case 1: Reduktion af brystfedt

Resultat efter 5 uger. Næsten ingen synlige ar efter indstik.

Case 2: Fuld reduktion af bryst- og torsofedt

Resultat efter 5 uger. Næsten ingen synlige ar efter indstik.

Case 3: Fuld high definition bodycontouring

Optegninger før operationen . Resultat efter 5 uger. Næsten ingen synlige ar efter indstik.

Mænd

Naturligvis er mænd interesseret i et godt udseende … og, helt ærligt, hvorfor skulle I ikke være det? Det er ikke hverken pinligt eller umandigt at bruge tid på at optimere sin fremtoning. Det kan være, du skal repræsentativ i dit job, eller at du blot ønsker at se yngre og friskere ud. Jeg udfører typisk de samme operationer på mænd som på kvinder. For så forskellige er vi heller ikke. Det kan være arkorrektioner. Ansigtskirurgi med fx korrektioner af aldersforandringer, som rynker og manglende fylde med fedttransplantationer. Fedtinjektioner på oversiden af håndryggen. Korrektion af øvre og nedre øjenlåg. Korrektion af området under øjnene pga. ”træt udseende” og dybe furer langs næse og mund. Fedtsugning på mave & lænd. Korrektion af for meget brystdannelse (gynækomasti), fx ved behandling af prostatakræft. Operation for slapt maveskind. Bare for at nævne nogle eksempler.

Nedenfor kan du læse mere om de operationer, jeg hyppigst udfører for mænd. Hvis du overvejer korrigerende kirurgi, så lad os snakke sammen om dine ønsker og muligheder – du er velkommen til at kontakte mig for en personlig konsultation.

Korrektion af aldersforandringer i ansigtet

Aldersforandringer i ansigtet skyldes dels, at huden mister elasticitet og dels at man mister fylde i ansigtet. Dine livsstilsfaktorer og genetik har betydning for, hvor udtalte forandringerne er. Facelift er generelt ikke velegnet til mænd, pga. arrene delvis vil være synlige i tilfælde af hårtab.

Der findes mange forskellige typer ansigtsbehandlinger, som kan opfriske huden i kortere eller længere perioder. Hvis du overvejer korrektion af aldersforandringer, og det betyder noget for dig, at behandlingen samtidig er langtidsholdbar og virkningsfuld, så kan fedtinjektioner måske være noget for dig. Hvis du i forbindelse med behandlingen holder 1-2 ugers ferie, vil operationstegn næsten ikke være synlige for dine omgivelser.

Vi kan tilbyde lipoinjektion (hvor dine egne fedtceller høstet fx på mave eller lænd) injiceres i ansigtet mhp. hudforbedring og  udfyldning af partier i ansigt som med alderen mister fylde. Behandlingen efterlader ikke synlige ar. De fedtceller, der transplanteres bevarer de egenskaber, de havde før transplantation, behandlingen skal ikke gentages, men giver langtidsvirkende resultat.

Korrektion af øvre øjenlåg og/eller nedre øjenlåg

Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan medføre, at de øvre øjenlåg bliver tunge pga. hudoverskud og frembuling af fedt bag øjenlåget. Under øjnene kan der ligeledes dannes poser med overskud af hud eller fedt. Operationen har til formål at fjerne det overskydende hud og fedt. Operationen af øvre øjenlåg udføres på kosmetisk indikation eller på klinisk indikation, hvis synsfeltet er påvirket og man har bestemte fysiske gener. Operation af nedre øjenlåg udføres kun på kosmetisk indikation.

Fedtsugning

Trods træning og sund kost kan der være områder, hvor fedtvæv ikke kan trænes væk. På mænd er det ofte lænderegionen, hvor der kan være tendens til lokaliserede fedtdepoter uanset, hvor meget man træner. På maven kan der ligeledes være fedtvæv, som kan fjernes med fedtsugning, forudsat, at fedtvævet er uden på bugmuskulaturen. Læs mere om fedtsugning.

Gynækomasti (mandlig brystdannelse)

Brystdannelse hos mænd er oftest en fuldstændig normal tilstand, som berører 40–60 procent af alle mænd. I de fleste tilfælde er den direkte årsag til gynækomasti ukendt. Det tilrådes, at man inden operationen udelukker en tilgrundliggende sygdom som årsag til tilstanden (som nedsat leverfunktion, misbrug af alkohol og anabole steroider, hormonproducerende tumorer, stofskiftelidelser osv.). Behandlingen er dog den samme uanset årsag. Er du overvægtig, anbefales det, at du går ned i vægt før evt. kirurgisk behandling. Under operationen fjernes uønsket kirtelvæv og/eller fedtvæv hos mænd.

Trine Foged Henriksen.